POZDRAVNA PORUKA RUKOVODIOCA SLUŽBE ZA PERSONAL I LJUDSKE RESURSE

Početak rada na novoj akademskoj poziciji ili pak novi početak rada u administraciji je uvijek uzbudljiv  profesionalni izazov - može izgledati kao da nema kraja novim praksama, pravilima i procedurama  koje treba razumijeti i primjeniti.

Naš cilj je da vama, sadašnjim i budućim zaposlenicima, omogućimo jednostavan pristup svim informacijama, smjernice, prave upute, uslugu i pomoć u svim vašim nedoumicama o poslu.

Budući zaposlenici se podstiču da saznaju više o IUS-ovom sveobuhvatnom programu, i da prouče trenutna radna mjesta.

Zbog našeg cilja da budemo prepoznatljivi internacionalni univerzitet, Služba za personal i ljudske resurse će nastaviti da radi na pružanju svih vrsta podrške našem domaćem i međunarodnom osoblju,te gostujućim predavačima u pitanjima vezanim za njihov neimigrantski status, poštujući pravila i propise Zakona o imigraciji BiH.

Od osnivanja IUS-a 2004. pokušali smo da predvidimo mnoga vaša pitanja o radu na univerzitetu.

Uvijek ste dobrodošli da posetite našu službu za bilo kakve dodatne informacije i pomoć u vezi bilo kog pitanja u vezi sa vašim zaposlenjem.

Služba za personal i ljudske resurse Internacionalnog univerziteta u Sarajevu također pozdravlja vaše prijedloge, i potiče vas da u potpunosti sudjelujete u životu univerziteta.

Radujemo se doprinosu koji ćete dati da Internacionalni univerzitet u Sarajevu ispuni svoju misiju.